Boka vägledningssamtal med din studie- och yrkesvägledare

Mitt rum är vid expeditionen

Boka vägledningssamtal med din studie- och yrkesvägledare

Mitt rum är vid expeditionen

Boka vägledningssamtal med din studie- och yrkesvägledare

Mitt rum är vid expeditionen

pq24

Välkommen på vägledningssamtal!


Ett enskilt vägledningssamtal med en studie- och yrkesvägledare kan vara ett tillfälle för dig att stanna upp och få lite hjälp med att fundera kring var du befinner dig. Syftet med vägledningssamtalet är att underlätta valet av utbildning och skola och att valet ska bli rätt för dig.


Se till att du förbereder dig ordentligt så att du kan tala om vad du anser samtalet ska handla om. En vägledares viktigaste uppgift är att lyssna på dig och försöka hjälpa dig framåt i ditt funderande, att försöka se vilken sorts information du kanske skulle behöva komplettera med och försöka få dig att se saker och ting ur andra perspektiv så att du känner dig mer säker på det beslut som du till sist kommer fram till.


Du är också välkommen att ta med dina föräldrar/vårdnadshavare på detta samtal. Om du och dina föräldrar vill komma på en tid som är utanför valbara tider, ring mig på 031-3153245 eller maila mig på sandra.hahn@molndal.se.


Du bokar en tid genom att markera den tid du vill ha. Glöm inte att fylla i dina kontaktuppgifter så att jag kan kontakta dig om något oförutsett skulle inträffa så att tiden måste ändras.

Klicka på fotot för att se bokningsschemat.

Varmt välkommen!

Boka tid hos:


Tack för din bokning!

Du har bokat tiden hos

Din bokningsreferens är:

Om du vill se eller avboka din tid, ring, eller använd följande länk

Om du angivit mailadress i bokningen så skickas denna info också till dig per e-post.


Dubbelkolla gärna att dina uppgifter stämmer. I det fall vi av någon anledning behöver ändra eller avboka måste vi kunna nå dig.


Välkommen!


Loading...